Wednesday, 22 November 2023 09:31

[BULETIN] KISAH INSPIRASI SEORANG BEKAS PELAJAR KPMBP

Sempena Sambutan Hari Anak Sedunia (November 2023), Majalah MARA 360° menyediakan sebuah karya paparan kisah inspirasi yang bermakna seorang bekas pelajar MARA. Semangat Juang yang Kental, Muhammad bin Wan Daud. Setiap orang tentu memiliki Jalur kehidupannya dan mempunyai cerita ketabahan mereka sendiri. Selamat membaca Majalah MARA 360°. RESAPI DAN JADIKAN INSPIRASI. #MerakyatkanMARA #MalaysiaMADANI

Sunday, 29 October 2023 14:34

[PENTING] Borang Kajiselidik bagi Alumni Diploma in Integrated Logistics Management (DLM) 2018-2020

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Kolej Profesional MARA Bandar Penawar mewakili Bahagian Pendidikan Tinggi (BPT) MARA sedang membuat tinjauan mengenalpasti sejauhmana program Diploma in Integrated Logistics Management (DLM) memenuhi keperluan industri dan aspirasi pendidikan negara. Justeru, mohon jasa baik semua ALUMNI yang tamat pengajian pada tahun 2018 hingga 2020 untuk memberikan maklum balas bagi merealisasikan hasrat kami ini. Maklum balas ini boleh dibuat dengan mengisi kajiselidik menggunakan pautan yang diberikan. Kami juga memohon jasa baik majikan anda untuk sama- sama mengisi kajiselidik ini menggunakan pautan dibawah:

Monday, 12 December 2022 16:30

INKUBATOR DIGITAL ENTREPNEURSHIP CENTRE OF EXCELLENCE (DECOE) KPMBP

Assalamualaikum wbt. Pencarian Peserta Inkubator Digital Entrepreneurship Centre of Excellence (DECOE), KPM Bandar Penawar. Anda akan dilatih secara intensif untuk meningkatkan jualan anda di dalam talian selama 6 bulan di KPM Bandar Penawar.